Vaše vlastní místnost pro kreativitu

Snili jste někdy o vaší vlastní, osobní kanceláři u sebe doma? Vaše impérium, které patří zcela jen vám! Kde jste sám nebo sama, a také výlučně sami sebou. Ve skutečnosti je toležitá součást života. 

Každý má svůj ideální osobní prostor a ten je jedinečný. Někdo má vlastní knihovnu, kulečník, kosmetický stolek nebo kreativní místnost.

V kreativním prostoru je důležité zařídit vše tak, aby každý kout vyjadřoval inspiraci. Přidejte svou oblíbenou barvu do interiéru, pověste obrázky a plakáty a umístěte barvy všech odstínů.

 

Čtěte také: Význam barev

 

Malování podle čísel a diamantová mozaika jsou součástí kreativity! Pokud jste si koupili jeden obraz, brzy se stanete fanouškem a budete potřebovat samostatnou místnost. Tato místnost by měla mít vše, co potřebujete – obrazy, barvy, štětce a atmosféru.

V našich sadách Vybarvi je vše potřebné, navíc potřebujete jen chuť tvořit. Začít malovat přímo doma je jednodušší, než se na první pohled zdá. Naše obrazy jsou již nataženy na plátno, což celý proces značně usnadňuje a zpříjemňuje. Sada obsahuje štětce a akrylové barvy.

V kreativní kanceláři je důležité velké množství světla. Ideální je denní světlo, ale zvažte doplňkové osvětlení pro zatažené počasí nebo večerní inspiraci.

A hlavní je – inspirace. Někdy se schová tam, kde to nečekáme. Možná vás inspiruje krásné slovo, květiny, počasí nebo inspirujete sami sebe.

Na našem webu je obrovský výběr obrazů podle čísel a diamantových mozaik a můžete si vybrat přesně to, co vás inspiruje.

Možná to budou jiné země.

 

Viz též: Diamantové malování podle čísel - Přístav

 

Nebo to možná budou květiny.

 

Viz také: Malování podle čísel - Dotknout se přírody



Pokud máte svůj kreativní koutek – je to velký důvod k radosti! Začněte ho zařizovat a vybavovat ještě dnes a pamatujte, že nejdůležitější je atmosféra. Doplňte svou kancelář o různé prvky estetiky, jako jsou třeba čerstvé květiny, a přinese vám to další inspiraci. Přidejte vše, po čem vaše srdce touží, avšak nepřehánějte to.