Malování jako nástroj feng shui

Obrázky jsou nepopsatelnou inspirací, zdrojem dobré nálady a pohody. Pokud uvidíte obraz, ze kterého nemůžete spustit oči, určitě si ho kupte. Nyní existuje obrovská škála obrazů podle čísel, určitě najdete „své vlastní“. 

 

Malování podle čísel vytváří náladu

 

Obraz v domě dává interiéru zvláštní sofistikovanost a individualitu. Správný obrázek udělá atmosféru v domě útulnou, doplněnou a dokonce působivou. Obrazy však nejsou stvořeny jen pro krásu, dávají i mír. Barvy na plátnech mají svůj význam.

 

Čtěte také: Význam barev

 

Každá barva, a dokonce i to, co je vyobrazeno na obrázku, má své tajemství. Psychologové doporučují mít v domě několik obrazů, aby tvořily náladu pro každou situaci. Obrazy podle čísel jsou v tomto případě nepostradatelné, protože si můžete vybrat libovolnou krajinu a naplnit obrázek barvami sami. Proces malování obrazu podle čísel je srovnatelný s meditací.

Dodejte svému domovu živé barvy pomocí obrazů. Můžete si vybrat několik obrazů ve stejném barevném schématu a pověsit je v různých místnostech. Pak tam bude celý soubor uměleckých děl.

 

Obrazy ve Feng Shui

 

Cílem praxe, jako je Feng Shui, je dosáhnout rovnováhy. Obrazy jsou také zdrojem rovnováhy. Ti, kteří již v životě vyzkoušeli tuto techniku, zaznamenávají pozitivní změny.

Při výběru obrazu je podle Feng Shui důležité dbát také na symboliku. Například květiny znamenají rodinné štěstí, dlouhověkost a jsou také symbolem obnovy a svěžesti.

 

Příklad takového obrázku: Diamantové malování podle čísel - Fialová něžnost

 

Ptáci jsou symbolem prosperity, romantiky a popularity.

 

Věnujte pozornost tomuto obrázku: Malování podle čísel - Dotknout se přírody

 

Pokud chcete do svého života přilákat bohatství a úspěch, věnujte pozornost obrázkům zvířat.

 

Tento diamantový mozaikový obraz je ideální: Diamantové malování podle čísel - Vodní svět

 

Jak vidíte, malba čísly nebo diamantová mozaika není dobrým řešením pouze v interiéru. Přinesou také štěstí do vašeho života a budou skvělým symbolem pohodlí.