Vymalujte si Itálii

Itálie, Itálie, Itálie. Je schopna dobýt kohokoli. Svou kuchyní, výhledy, gondolami a třeba i romány o mafiánech. Četná nádhera architektury a památek. Písně Adriana Cellentana jsou známé po celém světě a fascinují. Italský jazyk jako by byl stvořen pro lásku a umění, je melodický a má svůj vlastní rys – všechna slova v italštině končí na samohlásku.

Všichni tedy chceme svůj vlastní kousek Itálie. Malování podle čísel s pohledy na Itálii zaujme ve vteřině. Můžete si vybrat krajinu, která vám vyhovuje, a voila - máte svou vlastní malou Itálii.

27

 

Na rozdíl od výhledů na Prahu, v Itálii najdete i nádech mořské tématiky. Gondoly a Benátky jsou jednou z nejznámějších asociací, když mluvíme o tomto evropském městě.

Itálie je mnohostranná země. Mnozí se do této země zamilují a začnou se učit jazyky a tradice. Pro takové lidi bude sada Vybarvi úžasným darem.

Itálie je univerzální! Láska k ní se probudí už od první zmínky. Trochu ponořený do kultury si ji neodvolatelně zamilujete a najdete hodně pro sebe. Itálie je snem umělců, architektů a hudebníků. Kdyby umění bylo zemí, byla by to určitě Itálie. Zde bude inspirace obklopovat na každém kroku.

 

 

Když už mluvíme o tradicích Itálie, na mysli přicházejí benátské karnevaly v kostýmech. Každý měl svou masku a prozrazení identity nebylo povoleno.

Romantická Itálie, díky níž se zamilujeme do sebe, dává náboj romantiky i svým polovičkám. Při cestování se svým blízkým se určitě ponoříte do nových pocitů.

Jak krásné by bylo mít svůj vlastní dům! Ano, ano, přímo v Palermu. Teď je to sen, ale s malováním podle čísel se snadno splní. Kreslením nebo spíše malováním oblastí se správnou barvou se ponoříte do krásy atmosférických ulic, vůně moře, nádherné krajiny a luxusních paláců.

Obrazy inspirované krajinou Itálie se hodí do každého interiéru. Ať už se jedná o ložnici, kuchyni nebo předsíň, obraz bude skvělým doplňkem. A také vás nabije kreativitou a klidem.

Doufáme, že jsme vás inspirovali k cestě do této nádherné země. Nebo se ponořte do této kultury. Sbalte si kufr! Itálie je za rohem.

photo_2022-11-08_10-26-04