Typy na Vánoční dárky

Jsem vánoční dárek. Ten, který si každý objedná od Ježíška a o kterém rok sní. Přicházím v krásném obalu a někdy i bez něj. Jsem velký nebo malý. Ručně vyrobený nebo zakoupený. Ale vždy jsem velmi vítán.

Jsem vždy jiný a chci vám povědět, jakým přesně mohu být.

Дизайн без названия(16)

 

1. První, co vás napadne, když si na mě vzpomenete, jsou samozřejmě dekorace! Vánoční věnce, vánoční ozdoby, svíčky. To jsou základní atributy pro vánoční náladu.

 

Vánoční ozdoby si můžete vyrobit vlastníma rukama, anebo je najdete v obchodech. Rozpočet může být jakýkoli. Někdy i malý čokoládový Ježíšek může být vynikajícím dárkem.

 

 

2. Teplá čepice v setu se šálou. Útulná a praktická varianta, která se hodí a sluší každému. Můžete najít jakoukoli barvu nebo vánoční potisk, vyniknout a vybrat si něco originálního.

Úkol pro nejodvážnější: zkuste si dárkovou sadu uplést sami.

 

3. Sada na malování podle čísel. Kromě samotné sady dáváte emoce, a dokonce i nový koníček. Kdo ví, možná po takovém dárku svět uvidí nového umělce...?

Obrovské množství možností pro obrazy vám rozhodně zajistí pěkný vánoční dárek.

 

4. Hrneček. Za zimních večerů vás vždy potěší šálek kakaa (nebo i čaje, samozřejmě) a vychutnávání teplého nápoje z nového hrnku bude dvojnásob příjemné! Kakao najdete ve formě bombičky, která se otevře v teplém mléce. Tato možnost bude originální a rozhodně nezapomenutelná.

 

Дизайн без названия(17)

 

5. Košík se sladkostmi. Na Vánoce téměř každý chce dostat kousek svého dětství. Například sladký dárek.

 

Se sladkostmi jako dárkem skoro nemůžete udělat chybu, ale pokud víte, jaké sladkosti daný člověk má rád, bude výsledek ještě lepší.

 

 

 

6. Vánoční sada nádobí je trendy nápad, který bude vyhovovat mnoha vašim blízkým. Zvláště takový dárek ocení ženy v domácnosti a sběratelé.

 

7. Útulný župan bude skvělým doplňkem k šálku kakaa. Je to nezbytnost pro chladné zimní večery. Když si obdarovaný vyzkouší krásný nadýchaný župan, bude si na dárek od vás pamatovat ještě velmi dlouho.

 

8. Sada na výrobu perníku. Takový dárek je skutečným ztělesněním Vánoc.

 

9. Zajímavá stolní hra vytvoří ve společnosti obzvlášť veselou náladu. Určitě bude na co vzpomínat.

 

10. Mapa s možností označit země, které jste již navštívili. Takový kalendář může být i předpovědí, že nový rok bude plný příjemného cestování.

 

Předávání a rozbalování dárků v období Vánoc je dlouholetou tradicí, která existuje dodnes. Hlavní věc je, že dárky vyvolávají příjemné emoce, protože každý si na okamžiky spojené s nimi pamatuje. Překvapte své blízké dárky z tohoto seznamu a nezapomeňte napsat dopis Ježíškovi!

 

Vybarvi(6)